Hjälp och tips

onsdag 9 juni 2010

Blogg-styling & p.13 på gång!

Oj, så svårt jag har att slita mig från att försöka fixa om bloggen och knäcka html-nötter!
Zoorba och Kira har av någon konstig anledning blivit mitt signum....men är i och för sig det enda som jag hittills lyckats få till helt på egen hand, utan någon annans mönster. Och trots att jag inte är så förtjust i rosa och turkost i kombination så har deras färger fått styra utseendet på favikon (den ikon som syns i min webbadress om man lägger till mig som favorit på sin dator), header, signatur och inte minst den bild som man kan länka till sin blogg -om man skulle vilja! :)

Vet inte hur många olika headers jag har försökt göra! Tyckte alla blev FÖR gulliga då de flesta gick i färgerna rosa och blått eftersom jag ville ha med en bild på Z&K. Gissa hur många gånger jag ångrat att jag valde att göra Zoorba och Kira i just de färgerna! Jag som gillar alla nyanser av GRÖNT! =(
Hm...den header som syns för tillfället (med "grå-svart-vit" bakgrund) är nog det minst socker-söta jag har lyckats få till....men är inte helt nöjd med den heller, men den får duga -ett tag i alla fall!

Hur som helst! Nu får det vara nog med "blogg-designandet". Hoppas i alla fall kunna hålla mig ifrån pillandet med hmtl-koder ett tag framöver!

***

Har som sagt inte blivit mycket virkat de sista veckorna. Men här kommer några bilder på ett projekt som jag började på samtidigt som jag gjorde Kira. Det går i min favoritfärg GRÖNT! =)


En till "gubbe"!
Ja, visst börjar jag bli enformig?!
Börjar själv tröttna på KiraZoorba mönstret!
Så vi får se om den får vänta ett tag till på att bli färdig.


Men måste medge att jag gillar de här ögonen och
är nyfiken på hur de gör sig på en ny gubbe......

Nä, nu är dett dags att krypa i säng!

Sov Gott!

                      

7 kommentarer:

 1. Jag e också helt inne i html-träsket! puh, det är inte lätt! och det e grymt svårt att slita sig. och min rubrik har jag säkert gjort om 50 gånger, minst!Ttill sist har man stirrat på det så mycket så man vet inte vad man tycker längre...dags att ta en paus kanske? Vilka underbara gröna färger! e själv väldigt svag för grönt. det blir nog fint! ha det bra nu

  SvaraRadera
 2. sv. Tack! Japp, jag är hemma å mår bättre men e lite trött

  SvaraRadera
 3. Tack att du tycker om min sida, din sida är inte så tokig heller. Nu när blogspot har en ny enkel desigknapp är det superlätt att ändra, tack och lov =O)

  SvaraRadera
 4. Morsning.
  Så du är oxå S-vallsbo?
  Faller inte för att virka dessa små djur/varelser. Jag behärskar att virka men tycker det är liiite tråkigt ibland :D.
  Härlig blogg att läsa i har du och bra tips för att göra om. Ska klura på det nästa dag jag har ledigt. Haft en rejäl torka i mitt bloggande.
  Ha de/ Cristina

  SvaraRadera
 5. Tittar in å hoppas du får en bra helg! Göra nåt kul?

  SvaraRadera
 6. Ja, html kan man ju hålla på med en evighet. Fast sedan när man tar en paus så glömmer man av nästan allting igen :P Tycker förresten att du fått till bloggen riktigt fint! Och de där gröna benen, det blir spännande att se resultatet sedan :)

  LadyNight
  http://pysselstund.blogspot.com/

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails