Hjälp och tips

söndag 18 juli 2010

Tips på TVÅ tävlingar/utlottningar!

Jag som väldigt sällan är med i tävlingar/utlottningar, har nu gått med TVÅ stycken på kort tid!

Den första är hos "VIRKANS AMIGURUMI" (avslut den 24 juli).
Där kan du vinna massor färglada knappar =)
Här kommer en bild på NÅGRA av dem:


Den andra är hos "Ilkka" och avslutas 31 juli kl.23.00 (svensk tid)
Så här fina säkerhetsögon + broderad påse kan du vinna där!:

*
För övrigt har det gått trögt för mig med mitt senaste projekt.
Har ju semester sedan en vecka tillbaka och då kan man ju tycka att all tid i världen borde finnas till att knåperier men icke! =( 
Först började semestern rätt illa med den avbrutna favorit-virknålen. Den har jag ägnat en massa tid till att försöka laga, men inget har fungerat bra. Det sista var att jag skarvade den med en stoppnål och en massa isoleringstejp runtom. Med det tjockare skaftet att hålla i påminde den väldigt om en sån där ergonomisk virknål. Men trots att den blev väldigt stabil att hålla i, var det inget för mig. Den blev alldeles för tjock och otymplig för min smak. Tydligen är jag inte lagd åt det "ergonomiska" hållet....Så det blev till att försöka vänja mig vid en ny 2,5:a......verkligen inte lätt! Men de senaste kvällarna har vi ändå så sakteligen började komma rätt bra överens =) 
Tack förresten alla ni för era snälla och deltagande kommentarer i min olycka! Värmde verkligen!

Andra anledningar till att jag blivit trögvirkad är den otroliga sommarvärmen och alla utomhusaktiviteter med mina "Busungar" (de senare verkar ju inte alls påverkad av värmen och lägger sig dessutom lite senare eftersom de har semester!). Dessa två faktorer i kombination gör mig som helt klubbad på kvällen precis i lagom tid till när min virkstund är kommen -runt 20-tiden. Nåväl, har ju hela kalla vintern på mig att virka! =)

Tur i alla fall att jag inte började på något stort projekt! Har nu kommit till sluttampen så det bör väl bli någon bild inom kort.

Önskar en trevlig söndag kväll i värmen!

                                          

2 kommentarer:

  1. Tack! Gjorde mej efter att ha sett den du hade gjort! :)

    SvaraRadera
  2. tittar in å säger hej =)

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails