Hjälp och tips

lördag 11 september 2010

P.16. Blir en robot kanske?

Ja, som ni ser virkar jag med lite mer dämpade färger nu....
Mest grå toner!

Kände för att göra något "stövel-liknande" på fötterna/benen och använda dessa knappar som ögon.
I övrigt vet jag inte riktigt hur gubben skall se ut. Men när jag lade ihop delarna till den här bilden kom tanken på att göra något robotliknande. Eller vad tycker du?

JUST NU ser den i alla fall ut så här.

Kommer alltså att bli knän och rumpa den här gången också ;)
Ser lite sne och vind ut, men hoppas det rättar till sig då jag stoppar den. Här är det bara stoppning upp till knähöjd.

Förresten!
Jag har ingen aning om vad det ljusgrå garnet kallas, men vill gärna veta. Finns ingen lapp kvar då det är ett begagnat garn som jag fått av min mamma. Det ser ut som det skulle kunna vara flätat och strukturen är lite hård "bucklig"....Dessutom är det lite glansigt...vilket syns mer på nystanet på första bilden.
Någon som vet?

Nu ska "busungarna" och jag ut i fina höstvädret och förlusta oss.

Önskar en trevlig helg!
     ♥          
                          

10 kommentarer:

 1. Kul att få se slutresultatet sen =)) Kom på att knärumpetjej blir kneebutgirl på engelska! Låter riktigt fräsigt haha! ha en skön helg!!

  SvaraRadera
 2. På väg att göra en C-3PO från Stjärnornnas krig?

  SvaraRadera
 3. Spännande att se vad det blir. Diggar knärna, det gör sig så istället för raka ben. Tack för tips på virkad docka. Just nu har jag ingen skrivare, men det ordnar sig.

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga figurer du har gjort!

  SvaraRadera
 5. Jag är ju dålig på att visa mina projekt när jag stickar/virkar, ska försöka bättra mig. I promise...
  Sen stör det mig nåt otroligt att jag visar hela www-adressen i mina inlägg. Hur gör jag det så där snyggt så det bara står här????

  SvaraRadera
 6. Det blir nog en fin fin robot :)

  SvaraRadera
 7. Jättefint! Lägger du ner lika mycket tid även på detta projekt? Ska bli spännande att se resultatet.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Halloj, helt klart ser det ut att vara ögon till en robot. Spännande att se vem som "föds"... Åhh... jag vill också ha ett projekt på gång. Måste fundera... :)

  SvaraRadera
 9. Heej! Hihi, jag är snarare ett troll i hår-väg än kort och strukturerat ;-) Det e nog för att håret är uppsatt på min profilbild. Det är ju lättare att se din frisyr på profilbilden än på min i alla fall! Förresten , har du sett bebisen som janna virkat? Tänkte på dig, för den hade en tydlig rumpa! Hihi. Det e skoj jag kan "busa" lite med dig :-) Kram, sov gott!

  SvaraRadera
 10. Tack för dina snälla ord!! Det är lite läskigt ibland när man virkar på frihand, för ibland blir det precis om man tänkt sig... och sen går det rakt åt pipsvängen helt plötsligt... tur att garn är lätt att repa upp =)

  Du kan väl ha färg-kalas på den även om det blir en grå robot om du skulle vilja det?! Knapp-paneler, slangar, mystiska tillbehör... fördelen med det grå är ju att tex en väldigt mystisk knapp-panel med färgade knappar, eller en panel med mystiska gröna tecken syns oerhört bra.

  Ska hur som helst bli jätte spännande att se hur denna figur kommer se ut när du är klar. Vilken fantastisk samling dockor du gör!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails